Weboldal készítés, internetes alkalmazások fejlesztése

weboldal készítés - tanácsadás

Tanácsadás

Weboldal optimalizálása. Beszéljük meg mit tehet annak érdekében, hogy a weboldal végre tényleg segítse Önt és vállalkozását.
weboldal készítés - igényfelmérés

Igényfelmérés

Tervezzük együtt új weboldalát! Mondja el milyen típusú oldalt szeretne, milyen funkciókat tudjon, milyen színű legyen...
egyedi weboldal alkalmazások, egyedi célszoftverek

Egyedi alkalmazások

Vállalkozásának működéséhez szükséges adatfelvitel, adattároló, lekérdező rendszerek tervezése, saját fejlesztésű webüzlet.
Keresőoptimalizálás, keresőbarát weboldalak

Mobilbarát weboldal

A mobilbarát weboldal minden eszközön "jól mutat" Szereti a google, szereti az ügyfél, szereti a tulajdonos.
Eddigi munkáink, referenciák

Referenciák

Nézze meg eddigi munkáinkat. Keresse meg partnereinket, kérje ki véleményüket és válasszon bennünk weboldalának elkészítésére!

Mi kell egy weblaphoz

Mi kell ahhoz, hogy működjön a weblap?

Tisztázzunk néhány alapfogalmat:

Domain név: Ez az a bizonyos név, amely az Ön weblapjának a címe, tehát ezt írja be a böngésző címsorába.

Tárhely: Ez egy távoli számítógép (szerver) ahol tárolva vannak az Ön weblapjának "alkatrészei" (szöveg, kép, fájlok...), szóval ha beüti a címsorba a domain nevét, akkor erről a szerverről fognak az Ön monitorára megérkezni a weboldalak.

FTP: a bűvös szó, amely a tárhelyének címe, tehát amikor bővíteni, módosítani akarja weblapja tartalmát, akkor ezen az útvonalon tudja felmásolni a tárhelyre az adatokat.
Hogy lehet tárhelye és domain neve?

Két dolgot kell megfontolnia:

1./ ingyenes tárhely szolgáltatót választ és "elviseli", hogy minden egyes weboldala felett a tárhely szolgáltató reklámcsíkja jelenik meg (ez lehet éppen erotikus tartalmú is), valamint a domain név tartalmazza a tárhely szolgáltató nevét is (pl: www.weblapom.freeweb.hu, vagy www.weblapom.mindenkilapja.hu..... stb....).

2./ a fizetős megoldást választja, bérel tárhelyet és megveszi a saját, kizárólagos domain nevét.

Az ingyenes megoldással is üzemeltethető teljes értékű weblap, magán és családi weblapokhoz maximálisan megfelel, más kérdés, hogy egy vállalkozásnak véleményem szerint kell saját, kizárólagos domain név, az interneten így kell megjelenni, mert tekintélyt ad, bizalommal tölti el a látogatót és az ügyfél bizalma fél siker az üzlet számára.

Milyen költségekkel jár a fizetős megoldás?

Ha google-be beírja, hogy "tárhely domain név", akkor nagyon sok találat lesz, annyi cég foglalkozik domain regisztrációval és tárhely szolgáltatással, mint égen a csillag. Szerencsére csomagban is találunk megoldást, tehát a szolgáltató által megadott ár tartalmazza a tárhely éves bérleti díját és a domain regisztráció éves, vagy kétéves díját (.hu végződésű domain név csak két évre regisztrálható). Ha nem lenne türelme végig bogarászni a számok tengerét elárulom, hogy egy elég jó paraméterekkel rendelkező tárhely éves díja nettó 3000,- Forint, .hu végződésű domain név pedig két évre nettó 2600,- Forint.